Novosti

22/10/2015

Santoriova ulica danas puštena u promet

Rekonstruirana Santoriova ulica, na potezu od Ulice Rižanske skupštine do Kraške ulice danas je prije ugovorenog roka završetka, puštena u promet.

Ovih dana izvršit će se još uklanjanje gradilišnih ograda, viška materijala i prometnih znakova te će se i dalje nastaviti s uređenjem okolnih prostora i devastacija pristupnih prometnica nastalih uslijed izvođenja radova. Također, u narednom razdoblju predstoji još krajobrazno uređenje unutar samog kružnog toka i opremanje autobusnih ugibališta na kojima je planirana postava nadstrešnica.

Otvaranjem prometnice autobusne linije Pulaprometa 1, 9 i 25a prometovat će svojom uobičajenom trasom po Santoriovoj ulici.

Budući se radovi na izgradnji Opće bolnice Pula nastavljaju i dalje će se za ulazak u krug bolnice koristi privremeno otvoreni ulaz iz Preradovićeve ulice. U toj ulici privremena regulacija prometa zadržat će se do okončanja radova na izgradnji nove OB Pula.  Također nije moguće parkirati na novoizgrađenom parkiralištu pored gradilišta nove bolnice do okončanja radova i ishodovanja uporabne dozvole. Prometni režim u okolnim ulicama pak u cijelosti se vraća na regulaciju koja je važila prije početka radova u Santoriovoj ulici.  

Mole se građani na oprez i poštivanje prometne regulacije.