Novosti

30/10/2015

Savjet mladih Grada Pule partner natjecanja Regional Case Study

Tokom studenog i prosinca 2015. godine održat će se 3. po redu izdanje natjecanja Regional Case Study (RCS) kojega raspisuje Start-Up udruga. Riječ je o nacionalnom natjecanju u rješavanju poslovnih slučajeva kompanija iz različitih djelatnosti.

Natjecatelji će u timovima imati priliku rješavati poslovne slučajeve uspješnih kompanija iz različitih djelatnosti, a ovogodišnji natjecatelji moći će birati birati između šest poslovnih slučajeva. U natjecanju mogu sudjelovati studenti i mlade osobe do 30 godina s višom i visokom stručnom spremom. Po završetku natjecanja, za svaki poslovni slučaj, proglašavaju se najbolja tri tima, uz novčane i utješne nagrade. Sudjelovanje je besplatno za sve sudionike.

Suorganizatori ovogodišnjeg izdanja natjecanja jesu Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, EWOB - Poduzetnici bez granica Osijek, Studentski zbor Sveučilišta u Zadru i Studentski zbor Veleučilišta u Šibeniku, a među brojnim partnerima našao se i Savjet mladih Grada Pule.

Za prijavu, dovoljno je poslati životopis na e-mail regionalcasestudy@gmail.com najkasnije do 5. studenog 2015. godine. Prijava sudionika je pojedinačna, dok će po isteku natječaja sudionici uz dobivene smjernice samostalno formirati timove od dva ili tri člana te izabrati poduzeća čije će poslovne slučajeve rješavati.

Za dodatne informacije o natječaju i načinu prijava potrebno je posjetiti web stranicu Start-Up udrugehttp://www.startup-udruga.hr/ili postaviti upit na regionalcasestudy@gmail.com.