Novosti

31/10/2015

Ministar zdravlja posjetio Opću bolnicu Pula

U Općoj bolnici Pula održan je danas radni sastanak bolničke uprave s predstavnicima Ministarstva zdravlja na temu dogradnje i rekonstrukcije postojeća dva objekta bolnice u Zagrebačkoj ulici. Sastanku su prisustvovali pulski gradonačelnik Boris Miletić, župan Istarske županije Valter Flego, ministar zdravlja prim. Siniša Varga sa suradnicima, sanacijska upraviteljica bolnice dr. Irena Hrstić, , i drugi, nakon čega su zajednički obišli bolnicu i radove u tijeku."Drago mi je da se radi i gradi. Nedavno smo otvorili Santoriovu ulicu do bolnice, u završetku je i veliki parking, a onda slijedi i nova bolnica kakvu građani Istre već dugo priželjkuju i zaslužuju", naglasio je gradonačelnik Boris Miletić.
Impresioniran sam radovima i projektom, te se nadam da će uskoro, uz modernu tehnologiju, ova bolnica pružiti svim građanima Istre adekvatnu medicinsku skrb", rekao je minister zdravlja prim. Siniša Varga.
Upraviteljica bolnice dr. Irena Hrstić izrazila je zadovoljstvo što su predstavnici zdravlja i Grada, kao i županije, po drugi put u posjeti bolnici, te se veseli što skorijem završetku radova, najavljenih za 2018. godinu.