Novosti

05/11/2015

Pulica u kaputu - dječji filmski tjedan u Kinu Valli

U Kinu Valli će se od 14. do 20. studenog ove godine održati 1. Pulica u kaputu,  program koji se u filmskom dijelu sastoji od selekcije najznačajnijih suvremenih naslova,  od kojih čak osam premijernih filmova.

Na današnjoj medijskoj konferenciji održanoj u Kinu Valli javnosti su program Pulice u kaputu predstavile ravnateljica Pula Film Festivala Gordana Restović i glasnogovornica Sanela Pliško.

- S posebnim ponosom predstavljamo jesenju inačicu filmskog programa Pulskog filmskog festivala namijenjenog najmlađima. Animirani i igrani, nagrađeni na svjetskim filmskim festivalima, pomno selektirani naslovi jamče tjedan zabave i edukacije. - kazala je ravnateljica Gordana Restović.

Otvorenje programa na rasporedu je u subotu 14. studenog u 10:30 u Kinu Valli nesvakidašnjom izložbom ilustracija pod nazivom "Kroz prizmu" autorice Ines Ignjačić, nakon čega u 11 sati slijedi premijerna projekcija dugo očekivanog animiranog filma "Mali princ".

Moguća je rezervacija za sve projekcije putem mrežne stranice www.kinovalli.net, a cijena je popularnih 10,00 kn po filmu, istaknula je Pliško.

Dopunu filmskom programu čini i Radionica izrade animirane knjige. Radionica, u ukupnom trajanju od 2 sata, namijenjena je djeci u dobi od 7 do 12 godina a održati će se u 12 termina pod vodstvom mentora Vibora Juhasa i Manuela Šumberca. Prijave su od danas otvorene i primaju se do 11. studenog 2015. godine, odnosno ispunjenja kapaciteta.

Više o programu možete pogledati na sljedećem linku, odnosno na službenoj stranici Pula Film Festivala www.pulafilmfestival.hr ili www.kinovalli.net