Novosti

16/11/2015

Otvorena "Pulica u kaputu": Kino Valli ispunjeno do posljednjeg mjesta

U subotu, 14. prosinca u Kinu Valli otvoren je filmski tjedan za djecu "Pulica u kaputu". Prigodnom dobrodošlicom za najmlađe, ravnateljica Pula Film Festivala Gordana Restović zaželjela je posjetiteljima ugodan boravak i dobru zabavu na predstojećim projekcijama koje će se održavati svakodnevno do 20. studenog.

Program je otvoren izložbom "Kroz prizmu" autorice Ines Ignjačić, sačinjenoj od neobičnih ilustracija bajkovitih motiva bliskih dječjoj mašti. Najmlađi su dočekani u za njih posebno dekoriranom kinu, uz srdačne animatore, prigodne slastice i poklone. Uslijedila je projekcija filma "Mali princ".

Na jesenskoj inačici filmskog programa Pulskog filmskog festivala najmlađi će imati prilike kroz sedam dana pogledati brojne animirane i igrane filmske naslove, od kojih čak osam premijernih. Dopunu filmskom programu čini i Radionica izrade animirane knjige. Radionica, u ukupnom trajanju od 2 sata, namijenjena je djeci u dobi od 7 do 12 godina a održat će se u 12 termina pod vodstvom mentora Vibora Juhasa i Manuela Šumberca.

Dodatne informacije o svim programima Pulice u kaputu možete pronaći na stranicama Pulskog filmskog festivala ili na stranicama Kina Valli.