Novosti

01/12/2015

Shopping za Sv. Nikolu

U prostorijama Turističke Zajednice Pula danas je održana konferencija za medije povodom najave akcije "Shopping za Sv. Nikolu" koja će se održati u subotu, 5.prosinca 2015. Od 17 do 21 sati. Direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan-Korotaj istaknula je da je ova manifestacija sjajna prilika da se građanima smanje predblagdanski troškovi organiziranom akcijom koja će donijeti popust cijena od 15%. "Kao uvod u blagdane građanima će 54 trgovine nuditi znatno niže cijene svog asortimana nego je to uobičajeno kako bi zajedno stvorili svojevrsni mali shopping centar." - kazala je Cinkopan-Korotaj.

Serđo Stupar tajnik Udruženja obrtnika Pule napomenuo je kako se ove godine akciji pridružio veliki broj trgovaca koji privlače ne samo domaće goste već posjetitelje iz cijele Istarske županije i šire.

Predstavnica Udruženja obrtnika za sekciju trgovaca Pule Elida Cerovac Bakiš zahvalila je sponzorima ove akcije istaknuvši kako će se uz praćenje trendova nastaviti s pozitivnim animiranjem i unaprjeđenjem usluge  u gradu.

Ticijana Trošt iz Hrvatske gospodarske komore - Županijska komora Pula pozvala je na kraju sve građane da se pridruže akciji te da se stvore bliži i prisniji odnos između kupca i trgovca.