Novosti

07/12/2015

Prosinac za najmlađe na Dječjem odjelu Središnje knjižnice

PRIČAONICA ZAŠTO VOLIMO PROSINAC?:  Pričaonicom naziva "Zašto volimo prosinac?" u srijedu,  2. prosinca 2015. godine od 17 sati započeo je prosinački, blagdanski niz programa i aktivnosti na Dječjem odjelu Središnje knjižnice.

Bogat program namijenjen najmlađima ali i njihovim roditeljima zaokružit će vesele blagdanske aktivnosti u ugodnom druženju, čitanju i kreativnom radu.



Prosinački program u Središnjoj knjižnici:

POGODI TKO DANAS ČITA NA DJEČJEM ODJELU: Subotnju priču na Dječjem odjelu 12. prosinca od 11 sati čita svugdje rado viđen gost: veseli starac u crvenom odijelu koji sa sobom uvijek nosi vreću punu veselja. Dječji odjel posjećuje svake godine, gdje mališanima i njihovim pratnjama redovito izmami osmijeh na lice. Dođite poslušati priču koju je Djed Mraz ove godine odabrao za posjet pulskoj knjižnici.

BOŽIĆNE BAJKE S ARTIĆIMA: Prosinac je mjesec darivanja, a najdraži i najposebniji su pokloni, čestitke i ukrasi za jelku koje izradite sami. Na Dječjem odjelu Središnje knjižnice u petak, 18. prosinca 2015. od 18 sati na likovno-kreativnoj radionici Božićne bajke imat ćete priliku izraditi božićne dekoracije pod vodstvom Sanje SimeunovićBajec iz Studija za stvaralačke aktivnosti djece More - Artića.

BIRIKINA U GOSTIMA: Vesela, kreativna družina iz udruge Birikina dolazi u goste Dječjem odjelu u ponedjeljak, 21. prosinca 2015. u 18 sati. Ova blagdanska maštaonica namijenjena je djeci predškolskog i ranog osnovnoškolskog uzrasta, ljubiteljima priča i onima koji će ih tek zavoljeti.

SVAŠTARNICA "ŽELIM, ŽELIM, ŽELIM"¦": Bliži se dan kada ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu, a želje se nižu.  I upravo su želje tema svaštarnice Želim, želim, želim... na Dječjem odjelu na koju su pozvani i mali i veliki u ponedjeljak, 28. prosinca2015. od 17 sati.