Novosti

08/12/2015

Doček uz Massima na Forumu

U prostorijama Kina Valli održana je danas konferencija za medije na kojoj je najavljen prosinački program te objavljen glazbeni izvođač s kojim će Puljani i ostali gosti dočekati u Novu Godinu na Forumu.

"U Novu odinu će nas uvesti popularni glazbenik Massimo i bend Night Express", otkrila je pročelnica Upravnog odjela za kulturu Grada Pule Jasmina Nina Kamber , zahvalivši se svim organizatorima i sudionicima bogatog programa na njihovom vrijednom radu i angažmanu. Ovogodišnja je novost i repriza dočeka 1. sijačnja uz bend Cocktailse.

Ravnateljica Pula Film Festivala Gordana Restović ukratko je predstavila prosinački program, istaknuvši kako će se ove godine na 30 lokacija diljem grada održati 125 različitih događanja u organizaciji 45 organizatora, među kojima su Tržnica, INK, Festival Visualia, Rocktarata, Teatar Naranča i mnogi drugi.

Direktorica Turističke Zajednice Grada Pula Sanja Cinkopan Korotaj zahvalila se Gradu Puli na potpori i odrađenim aktivnostima, napomenuvši kako je upravo u tijeku postavljanje dječje kućice Djeda Božićnjaka. "I ove će godine u mnogim hotelima biti organizirani koncerti 1. siječnja kako bismo svim posjetiteljima produžili ugodan boravak u gradu", istaknula je Cinkopan Korotaj.

Reli Slonim, direktor Arenaturista, pozdravio je okupljene, kazavši kako je iznimno važno sačuvati osmijeh na licima građana te kako su spomenuti događaji važni za cjelokupnu lokalnu zajednicu.

Program "Prosinca u gradu" možete pogledati na poveznici dolje.