Novosti

11/12/2015

Još tri dana za dostavu prijedloga za izradi Strategije razvoja turizma Grada Pule

Podsjećamo kako građani Pule imaju još tri dana, dakle do ponedjeljka, 14. prosinca, da putem e-Konzultacija dostave eventualne dopune Strategije razvoja turizma Grada Pule za razdoblje od 2016. do 2020. godine.

Naime, ova radna verzija Strategije rezultat je višemjesečnog zajedničkog rada Grada Pule, tima sa Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" te samih građana Pule koji su svojim idejama i prijedlozima sudjelovali u izradi ovog razvojnog dokumenta. Ovaj je dokument važan za određivanje strateških prioriteta razvoja turizma u našem gradu. Svoja su mišljenja Puležanke i Puležani imali priliku iznijeti i kroz on-line anketni upitnik objavljen na službenim web stranicama Grada. Na taj je način sakupljeno i uvaženo mnogo prijedloga koji sada i čine dio Akcijskog plana te predstavljaju našu zajedničku obvezu u realizaciji istih. Strateški dokument daje smjernice za razvoj turizma grada Pule, ukazuje na prave, poželjne i nužne pravce djelovanja kroz paletu turističkih i s turizmom usko povezanih projekata i aktivnosti.

E-Konzultacije, kao i radna verzija Strategije razvoja turizma Grada Pule nalazi se na službenoj web stranici Grada Pule (www.pula.hr).