Novosti

17/12/2015

Pulski gradonačelnik Boris Miletić posjetio Božićni sajam kreativnosti

Na pulskim Giardinima danas je svoja vrata službeno otvorila Kućica Djeda Mraza u kojoj će se svakodnevno, sve do 30. prosinca, održavati prigodni programi za najmlađe uzraste, a otvaranju je danas, uz mnoštvo mališana, prisustvovao i pulski gradonačelnik Boris Miletić.

Programi će se svakodnevno održavati u jutarnjim satima od 10,00 do 12,00 sati, odnosno u popodnevnim od 17 do 19 sati (osim 25. prosinca). Djed Mraz dolazi 21. prosinca i boravit će u kućici do 24. prosinca u periodu od 9.30 do 12,00 sati i od 17,00 do 19,00 sati. Mališani će tom prilikom moći napisati i poslati prigodno pismo Djeda Mrazu, čiji će privremeni poštanski sandučić biti upravo na lokaciji Giardini bb.

Danas je isto takvo pismo djedici napisao i pulski gradonačelnik Boris Miletić te ga ubacio u sandučić pred mnoštvom razdragane djece, nadajući se da će Djed Mraz zaprimiti i njegovo pismo i ispuniti mu sve zaželjeno.

Na Giardinima je danas otvoren i Božićni sajam kreativnosti u organizaciji udruge Razvoj koji ostaje otvoren do 30. prosinca.