Novosti

22/12/2015

Objavljen prvi dio serijala s najboljim trenucima 13. Seasplash festivala

Na samom kraju još jedne godine, u znak siječanja na trenutke koji su obilježili proteklo razdoblje Seasplash donosi jedan kratki filmić s najzanimljivijim trenucima zabilježenim na ovogodišnjem 13. po redu Seasplash festivalu. Stalni suradnik Seasplasha, mladi filmaš David Tešić (DMT Productions) pozorno je pratio i bilježio zbivanja na festivalu i montirao prvi dio iz serije od četiri planirana video zapisa. Ostali nastavci pristizat će u nadolazećim tjednima.

Naime, Seasplash festival će i iduće godine, u periodu od 21. do 24. srpnja, biti domaćin brojnim stranim i domaćim izvođačima koji štuju i žive bass glazbu i kulturu, a čija će imena biti objavljena uskoro. Stoga, donosimo vam jedan podsjetnik na najpovoljnije ulaznice ranograbilice koje su dostupne do najave prvih izvođača u siječnju 2016. i to po simboličnoj cijeni od 214,00 kn. Mogu se pronaći online ili na jednom od prodajnih mjesta sustava Entrio.

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji. Na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana glazbe na 7 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona... Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu.