Novosti

22/12/2015

Grad Pula daruje umirovljenike s nižim primanjima

Povodom nadolazećih blagdana, Grad Pula svim svojim umirovljenicima s nižim primanjima osigurao je poklon bon u vrijednosti od 150,00 kuna, a svaki umirovljenik koji ostvaruje pravo na bon, isti će do Božića dobiti na kućnu adresu.

Pravo na poklon bon ostvaruju isključivo umirovljenici samci s prosječnim prihodom do 1.850,00 kuna u posljednja tri mjeseca te umirovljenici u kućanstvima čiji prosječni mjesečni prihod po članu obitelji iznosi do 1.600,00 kuna. Umirovljenici moraju imati prebivalište ili stalni boravak na području Grada Pule najmanje posljednjih pet godina, a uvjet je da nisu smješteni u ustanovu, na teret sredstava državnog proračuna.

Poklon bon moguće je iskoristiti u trgovini Grga na Vidikovcu (Monte Paradiso 11) do 31. siječnja 2016. godine, a trgovina će pored navedenog iznosa bona ukupno donirati još 6.600,00 kuna pa će iznos na raspolaganju umirovljenicima biti 162,00 kune.

U suradnji s Pulaprometom, Grad Pula je umirovljenicima koji su obuhvaćeni ovom mjerom uz predočenje bona osigurao i besplatan prijevoz do trgovine.