Novosti

30/12/2015

Bogat program posljednjeg dana 2015. godine

Vrhunac bogatog prosinačkog programa u Puli obilježit će sutrašnji ispraćaj stare i doček Nove godine.

Brojna događanja u sklopu programa "Prosinac u gradu" koji je dosad održan na više od 30 lokacija diljem grada, sutra započinju na pulskoj gradskoj tržnici gdje će se od 10,30 spremati tradicionalna besplatna novogodišnja fritaja od 2016 jaja s kobasicama, glazbeno začinjeno uz grupu In vino veritas i Boom.

Po prvi put u Puli, točno u podne na pulskoj Karolini bit će organiziran doček Nove godine. Na klizalištu koji je postavljen u suradnji Grada Pule i Pulaparkinga, stara godina ispratit će se uz besplatno klizanje, vatromet, tortu i vino, a u glazbenom progamu nastupit će Serđo Valić, Master bend i zbor Zaro.

Također u podne, na Bunarini je organizirano druženje uz Deana Bakića, a za jedan zagrljaj stablo Visualia Tree, na Giardinima, građanima će poželjeti dobre želje u dolazećoj godini.

Seasplash platformu #9 tradicionalno će zatvoriti veliki elektronski doček Nove godine na tri floora - Slurp!, Seasplash i Marsroom u tunelima pulskog Zerostrasse. Novogodišnji party uz 20-ak DJ-eva i producenata pružit će posjetiteljima mješavinu house, techno, dub i psy trance ritmova.

U šatoru na Portarati svirat će Čuvari svirala dok će posjetitelje uoči dočeka na glavnom gradskom trgu Forumu zagrijati i rasplesati The Night Express Band, a u Novu godinu uvesti legendarni Massimo.

Novogodišnji vatromet Puljanima i ostalim gostima darovat će Turistička zajednica Grada Pule.