Novosti

12/01/2016

Pozivi za predlaganje programa i projekata, javnih potreba u kulturi i društvenim djelatnostima Grada Pule u području socijalne skrbi i zdravstva za 2016.

Upravni odjel za kulturu i Upravni odjel za društvene djelatnosti na temelju Zakona o proračunu i Zakona o financiranju lokalne i područne (regionalne) samouprave Grad Pula-Pola objavili su  Poziv za predlaganje programa po programu javnih potreba u kulturi Grada Pule-Pola za 2016. godinu te Poziv za predlaganje programa po programu javnih potreba društvenih djelatnosti  Grada Pula-Pola u području socijalne skrbi i zdravstva za 2016. godinu.

Rok za podnošenje prijava traje do 13. veljače  2016. godine. 

Pravo podnošenja prijave  na Poziv  za predlaganje programa po programu  javnih potreba u kulturi Grada Pule-Pola za 2016. godinu imaju ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, fizičke osobe i trgovačka društva koji obavljaju djelatnosti iz područja kulture. Pravo prijavljivanja programa na Poziv nemaju udruge i druga udruženja civilnog društva (zaklade, privatne ustanove, vjerske zajednice i druge neprofitne organizacije).

Pravo podnošenja prijave na Poziv za predlaganje programa po programu javnih potreba društvenih djelatnosti  Grada Pula-Pola u području socijalne skrbi i zdravstva za 2016. godinu imaju ustanove - proračunski korisnici drugih proračuna registrirane za provođenje ponuđenog programa ili projekta, s djelovanjem na području Grada Pula-Pola, a programom moraju biti obuhvaćene osobe s prebivalištem u Gradu Pula-Pola, druge pravne ili fizičke osobe registrirane za provođenje ponuđenog programa ili projekta, s djelovanjem na području Grada Pula-Pola, a programom moraju biti obuhvaćene osobe s prebivalištem u Gradu Pula-Pola.

Pozivi su objavljeni na službenoj stranici Grada Pule www.pula.hru rubrici Upravni odjel za kulturu pod Dokumenti i izvješća odnosno u rubrici Upravni odjel za društvene djelatnosti pod Dokumenti  i izvješća.