Novosti

22/01/2016

Najavljen prvi hokejaški turnir "Trapan INS(L)IDE hockey tournament"

Na današnjoj je konferenciji za novinare najavljen prvi hokejaški turnir "Trapan INS(L)IDE hockey tournament" koji će se održati u nedjelju, 24. siječnja, na pulskom klizalištu na Karolini.

Detaljan program turnira predstavio je ravnatelj trgovačkog društva Pula Sport d.o.o. Erik Lukšić koje je, uz Grad Pulu i trgovačko društvo Pula parking d.o.o., jedno od organizatora. "Ovaj je turnir najbolji način da službeno zatvorimo sezonu klizanja na Karolini te pozivam sve ljubitelje klizanja i hokeja da dođu pogledati turnir, za koji vjerujem da će postati tradicionalan", istaknuo je Lukšić.

Na natjecanju će sudjelovati 4 ekipe u juniorskoj te 8 ekipa u seniorskoj konkurenciji. Početak turnira predviđen za 10.00 sati kada nastupaju dječje ekipe, a od 12.00 sati na led dolaze seniorske ekipe. Polufinale je na redu u 17.00 sati, dok je finale predviđeno za 18.00 sati. Pravila igre vrlo su jednostavna - igra se tri na tri, bez golmana na male golove, u trajanju od tri puta po 5 minuta.

Klizalište je kroz mjesec dana građanima Pule nudilo bogati sadržaj, kao što su doček Nove Godine i Disco night uz Maskenbal na klizaljkama. Također, u jutarnjim terminima bilo je organizirano besplatno klizanje za djecu svih pulskih predškolskih ustanova i osnovnih škola.