Novosti

26/01/2016

U Puli postavljene nove sprave za vanjski fitness

U sklopu malih komunalnih akcija koje provodi Grad Pula na području mjesnog odbora Busoler, na području istoimene park šume kojom upravlja Javna ustanova Natura Histrica, postavljeno je osam novih fitness sprava, dok su na području mjesnog odbora Stoja uz postojećih sedam sprava na Zeleniki postavljene četiri nove fitness sprave. Fitness sprave nabavljene su od tvrtke Vojtek oprema d.o.o. iz  Belog Manastira.


Na području fitness zone na Zeleniki slijedi još uređenje podloge kojom će se povezati novo postavljene sprave. Valja naglasiti da uz samu fitness zonu na Zeleniki postoji i dječje igralište te igralište za odbojku na pijesku koje je u prethodnom razdoblju realizirano također putem malih komunalnih akcija i donacija.


U proteklom periodu na području Pule uređena su brojna igrališta za djecu, zone za rekreaciju te multifunkcionalna igrališta, a sve s ciljem da našim sugrađanima osiguramo rekreativne zone za bavljenje sportom.


Sukladno usvojenom Planu realizacije malih komunalnih akcija koje su sastavni dio Programa održavanja, uz navedena uređenja, na području mjesnih odbora  Busoler, Valdebek i Nova Veruda postavljeno je ukupno 19 samostojećih panoa te tri stupa za plakatiranje temeljem Plana i rasporeda  plakatnih mjesta u gradu Puli.