Novosti

27/01/2016

Gradonačelnik primio pobjednike turnira "Moja ulica, moja ekipa -Suzuki Motortech"

Pulski gradonačelnik Boris Miletić i predsjednik Gradskog vijeća Grada Pule Robert Cvek primili su danas pobjednike malonogometnog turnira "Moja ulica, moja ekipa - Suzuki Motortech" Šijanu Spartanse. 27. izdanje malonogometnog turnira u prosincu prošle godine okupilo je ukupno 113 momčadi, a nakon osam godina pobjednički pehar pripao je jednoj pulskoj ekipi.

Čestitavši im na osvojenom turiniru, Miletić je kazao kako je Grad Pula već niz godina ponosni pokrovitelj ove vrijedne sportske manifestacije. "Ovaj malonogometni turnir zbilja ima neki poseban duh i posebno mi je drago što iz godine u godinu pobuđuje sve veći interes, kako gledatelja, tako i samih sudionika", kazao je Miletić dodavši da Grad kontinuirano ulaže značajna financijska sredstva upravo u razvoj sporta i sportske infrastrukture.

Čestitavši pobjednicima ali i organizatorima turnira, predsjednik Gradskog vijeća Robert Cvek istaknuo je zadovoljstvo što je turnir osvojila domaća ekipa te im je poželio puno uspjeha i u budućim natjecanjima.

U finalu turnira Šijana Spartansi s dva pogotka svladali su pulsku ekipu Netko iz mase Beer club, a iz pobjedničke ekipe Goran Urošević proglašen je najboljim igračem dok je Ivan Šistov odnio titulu najboljeg strijelca. Upravo je Urošević zahvalio na prijemu i poručio kako će i dalje marljivo trenirati i uživati u malom nogometu.

Malonogometni turnir "Moja ulica, moja ekipa - Suzuki Motortech" jedan je od najmasovnijih u Hrvatskoj, a u 15 natjecateljskih dana odigrano je ukupno 112 utakmica i postignut je ukupno 451 pogodak. Nastavljena je i tradicija humantirane akcije, pa je Ulica s prošlogodišnjim turnirom dosegla iznos od 280 tisuća doniranih kuna. U sklopu turnira održano je i deveto izdanje "Mini ulice 2015 - Splitska banka" za igrače do 11 godina starosti koji je okupio rekordnih 30 ekipa, a najbolja ekipa bila je ona iz Žminja.