Novosti

16/02/2016

Konstituirana vijeća za 15 mjesnih odbora

Nakon provedenih izbora i objave konačnih rezultati jučer su u Gradskoj palači održane konstituirajuće sjednice za Vijeća mjesnih odbora Grada Pule koje je kao predsjedavajući vodio gradonačelnik Pule Boris Miletić u pratnji predsjednika Gradskog vijeća Roberta Cveka. Konstituirano je ukupno 15 vijeća mjesnih odbora od mogućih 16 te su izabrani predsjednici vijeća čime su ostvareni preduvjeti za nesmetan daljnji rad u novom sazivu.

Miletić je iskoristio priliku da svim izabranim kandidatima čestita na izboru i ulasku u vijeće te im je ujedno zaželio puno uspjeha u daljnjem radu. "Vjerujem da će naša suradnja biti na zavidnom nivou, da ćemo nastaviti gajiti dobre odnose, a sve u cilju daljnjeg razvoja mjesne samouprave na području našeg grada. Vrata gradske uprave uvijek su vam otvorena", poručio je prisutnima gradonačelnik Pule.

Konstituirana su vijeća sljedećih mjesnih odbora: Arena, Busoler, Gregovica, Kaštanjer, Monte Zaro, Monvidal, Nova Veruda, Stari Grad, Stoja, Sv. Polikarp-Sisplac, Šijana, Štinjan, Valdebek, Veruda i Vidikovac. 

Detaljnije o sastavu novih vijeća svakog mjesnog odbora možete se informirati na službenim stranicama Grada Pule, u dijelu posvećenom mjesnim odborima.