Novosti

22/02/2016

Predstava "Ružičaste naočale" Marine Orsag u 20.30 sati u INK

Poznata stand up komičarka Marina Orsag u utorak, 23.veljače  2016. u20.30satiizvest će predstavu "Ružičaste naočale" na velikoj pozornici Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula. U svom trećem solo stand up showu, Marina će s vama proći kroz faze djetinjstva, odrastanja, neodrastanja, izgubljenih i nađenih ljubavi, te kroz sve one sitne apsurdne stvari koje nas svakodnevno okružuju.

U jedanaest godina karijere Marina iza sebe ima preko 1800 nastupa, titulu najbolje ženske stand up komičarke Balkana 2013., te najbolje/g komičarke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. na Jokenation natjecanju. Vrijeme je i za treću, ovaj puta malo veću solo turneju po cijeloj regiji. Marina u Pulu stiže s "Ružičastim naočalama", stand up nastupom u kojem pokazuje koliko je bitno gledati na svijet oko sebe pozitivno i zadržati dijete u sebi.

Da Puležani s nestrpljenjem očekuju najbolju hrvatsku stand-up komičarku u prilog ide i činjenice kako su za njezin show tijekom vikenda raspordane gotovo sve karte. Oni koji to nisu svoje ulaznice mogu kupiti i online po jedinstvenoj cijeni od 40 kuna.