Novosti

03/03/2016

Miletić i Flego povodom 60. godišnjice posjetili tvornicu stakla u Puli

Pulski gradonačelnik Boris Miletić i istarski župan Valter Flego posjetili su danas tvornicu stakla u Puli povodom obilježavanja 60. godišnjice njezina postojanja.

"Čestitam svim djelatnicima 60. obljetnicu postojanja tvrtke i želim vam još puno uspješnih godina rada. Ponosan sam što se u ovoj našoj, pulskoj tvornici proizvode jedinstveni artikli koji se prodaju po cijelome svijetu", naglasio je  gradonačelnik, istaknuvši  zadovoljstvo što će se ova obljetnica večeras upriličiti prigodnom izložbom u Muzejsko-galerijskom prostoru Svetim srcima.

"Divno je u današnje vrijeme vidjeti jedan pogon koji funkcionira i izvozi velike količine na tržište te prkosi gospodarskoj krizi", istaknuo je župan, pridruživši se čestitkama.

Na uvodnom se sastanku se predstavila Duran Groupa i Duran d.d., a nazočili su mu izvršna direktorica Davorka Bilić i tehnički direktor Oleg Tognon, rukovoditeljica kadrovske službe Vesna Stančić, rukovoditelj Komercijalne službe Željko Dundović,  i rukovoditelj proizvodnje Neven Perković.

Nakon sastanak organizirano je razgledavanje pogona tvornice gdje se vidio ručni rad ljudi koji stvaraju gotove proizvode od stakla, koji su unikatni u svijetu.