Novosti

23/03/2016

Grad Pula nastavlja s uređenjem Ulice Jasne Crnobori

U cilju povećanja kvalitete života stanovnika Ulice Jasne Crnobori (uz Meulinsku cestu) u dijelu predmetne ulice, ovog tjedna uveden je u posao izvođač na izgradnji prometne površine, oborinske ovodvodnje i javne rasvjete u dužini od oko 95 metara.Dio radova uređenja Ulice Jasne Crnobori u dužini od oko 140 metara, sukladno Potvrdi glavnog projekta, realiziran je prošle godine, te su radovi u tijeku nastavak na dosadašnju izgradnju prometnice,  a sve kako bi se stanovnicima osigurala cjelokupna komunalna infrastruktura u Ulici Jasne Crnobori.

Izvođač radova je TGT-DRIATIK d.o.o. Pula kao najpovoljniji ponuditelj na provedenom javnom natječaju. Vrijednost ugovorenih radova iznosi 736.893,63 kuna s PDV-om.

Podizvođač radova na izgradnji elektromontažnih radova javne rasvjete je EL.PE.S 1 d.o.o. Pula, a podizvođač na kolničkoj konstrukciji Cesta d.o.o.. Glavni nadzor obavljat će društvo Pontifex d.o.o., a ugovoreni rok izgradnje je 60 radnih dana. 

Radovi će se odvijati sukladno Potvrdi glavnog projekta, izrađenoj izvedbenoj projektnoj dokumentaciji i Programu gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2016. godinu.

Za vrijeme izvođenja radova na snazi će biti zabrana prometovanja na gradilištu.