Novosti

25/03/2016

Le Mode - najljepši uskrsni izlog 2016

U sklopu akcije "Izbor najljepšeg izloga" - Uskrs 2016. koju zajednički provode Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, danas je najljepšim izlogom proglašen izlog trgovine Le Mode. Nagradu, poklon bon od tisuću kuna i naljepnicu kojom se potvrđuje osvojena titula, pobjedniku je uručila pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić Golja pritom čestitavši i zaželjevši mnogo uspjeha u daljnjem radu.

"Jako mi je drago što je ova zajednička akcija motivirala mnogobrojne pulske trgovce te ih potaknula na uređenje izloga", kazala je Hajdić Golja koja je ujedno izrazila zadovoljstvo rezultatima koje je ova akcija polučila tijekom godina.

"Za realizaciju ove ideje koristila sam preko 400 jaja, a pritom su mi pomogli uz obitelj i prijatelji, pulski slastičari i ugostitelji", pojasnila je kreatorica izloga Ingrid Petrović koja je u ime trgovine Le Mode primila nagradu."Moram pohvaliti brojne zanimljive i maštovite izloge no pobjednički je bio najoriginalniji", kazala je Vesna Jovičić iz pulske Turističke zajednice. Ujedno je navela i ostale dobitnike, a to su redom Kerver, Frizerski salon Rozi, Cvjećarnica Arco Iris, Cvjećarnica Florami studio, Dječji Benetton, Enoteca Istriana, i KAI FA.

Uz osam ocjenjenih izloga, pohvaljene su i trgovine Top Shop, željezarija Agrarija, Kraš, Delcijije u Smareglinoj ulici i na Trgu Portarata, Atelier Augusta, galerija Legović i ljekarna Centar.