Novosti

04/04/2016

Gradonačelnik Pule primio voditelje Istrameta

Gradonačelnik Pule Boris Miletić danas je u prostorijama Komunalne palače primio članove Istrameta, iznimno uspješne Udruge koja putem svoje internetske stranice prati prognozu vremena za Istru i Hrvatsku. Udrugu vode Alen Šterpin i Petar Radovan, koji još od 2008. godine svoje slobodno vrijeme posvećuju razvoju automatskih postaja i praćenju vremena.

"Kako izgleda vaš radni dan, koji su vaši projekti, kako funkcionira sustav i kako izgleda praćenje vremena" upitao je gradonačelnik Miletić napomenuvši kako rade vrlo odgovoran posao s obzirom da se sve obaveze danas planiraju prema vremenu.

Dečki su rado odgovarali na pitanja te se složili s gradonačelnikom kako vode značajnu Udrugu koja se ne smije tek tako ugasiti, već treba proširiti svoj rad, čemu je gradonačelnik pružio punu potporu i pohvalio njihov rad.

Naime, aktivnosti Udruge vezane su za turizam, poljoprivredu, zdravstvo, obrazovanje i mnoge druge, a sama Udruga ostvaruje dobru suradnju s mnogim gradovima, ali i tvrtkama koje im pružaju potporu.