Novosti

06/04/2016

Brojne aktivnosti Škole za odgoj i obrazovanje

Škola za odgoj i obrazovanje - Pula poziva sve na Okrugli stol na temu "Posebne ustanove kao realizatori aktivnog i uspješnog uključivanja osoba s intelektualnim teškoćama" koji će se održati u Dnevnom boravku  Društvenog centra Rojc u četvrtak, 7. travnja u 13.00 sati. Akteri Okruglog stola su učitelji, nastavnici i stručni suradnici škole.

Za 8. travnja u 17.00 sati u galeriji Poola Škola za odgoj i obrazovanje planira otvorenje izložbe učeničkih radova na kojoj će biti predstavljeni likovni radovi svih učenika, od osnovne do srednje škole. Izložba će se moći pogledati do 12. travnja.

U organizaciji Škole za odgoj i obrazovanje-Pula, a pod pokroviteljstvom Grada Pule u utorak, 12. travnja s početkom u 10.00 sati na ŠRC Uljanik održat će se prvi pulski atletski miting u združenoj atletici. Učenici će se natjecati u disciplinama trčanje na 60m, 100m, 400m združeno i 4 x 100m združeno. Uz pulsku školu na mitingu će sudjelovati i gostujuće ekipe iz Zagreba, Križevaca, Ozlja, Stančića i Velike Gorice.