Novosti

19/04/2016

Pulse Radio poziva mlade na pulske festivale

Pulska Arena i ljetni festivali Outlook i Dimensions našli su se u samome vrhu najboljih svjetskih lokacija za tulumarenje na otvorenom, a upravo ih je popularni međunarodni glazbeni portal Pulse Radio ovdje uvrstio u svojem je posljednjem članku "The 10 Most Epic Outdoor Party Venues on Earth" -"Deset najboljih svjetskih lokacija za party na otvorenom". Tako se rimski amfiteatar našao u društvu još jedne hrvatske ljepotice u Dubrovniku, parka Orsula, ali i belgijske Ostend plaže, srbijanske Petrovardinske tvrđave na kojoj se održava popularni regionalni festival EXIT i pustinje Black Rock u američkoj Nevadi.
Pulse Radio u članku poziva svoje čitatelje, sve obožavatelje prave zabave u atmosferu spomenika svjetske kulturne baštine koja će im pružiti gladijatorski osjećaj, da ne traže dalje od pulskog amfiteatra i utvrde Punta Christo.
Kultna britanska skupina Massive Attack otvorit će Dimensions festival 24. kolovoza upravo na jednoj od najljepših svjetskih pozornica na otvorenom - pulskoj Areni. Upravo na tom mjestu, uz vrhunsku koncertnu produkciju, kreće peti Dimensions festival koji je posljednjih godina stekao reputaciju jednog od najutjecajnijih festivala elektronske glazbe u svijetu. Peti rođendan Dimensions će obilježiti legendarnim imenima iz techno, house, jazz i soul svijeta koja stižu od 25. do 28. kolovoza na tvrđavu Punta Christo.
Tjedan kasnije, od 31. kolovoza do 4. rujna održat će se ovogodišnji deveti po redu Outlook festival na kojem će nastupiti najbolji svjetski glazbenici iz svijeta hip-hopa, duba, reggae, drum & bassa, dubstepa i svih nijansi između, na pet dana dobrih vibracija i kvalitetne glazbe u domu festivala, utvrde Punta Christo.