Novosti

10/05/2016

Predstava koja je nasmijala čitavu regiju sada i u Puli

INK - Gradsko kazalište Pula u srijedu, 11. svibnja, u 20,30 sati ugostit će predstavu "KAJ BRE?!" , Studio smijeha Zagreb, koja je do sada nasmijala tisuće ljudi u čitavoj regiji.

Stand up "fajt" simboličnog naziva "Kaj bre?" spoj je najboljih stand up dosjetki s naglaskom na hrvatsko-srpske odnose. Do ideje je došlo nakon tri godine zajedničkog rada i shvaćanja da još uvijek postoje tenzije između hrvatskog i srpskog naroda, što nije baš najbolje za budućnost mladih obiju država, a i prošlo je više od 20 godina od rata te je vrijeme da se neke stvari ostave u prošlosti.

Marina Orsag (HR) i Aleksandar Perišić (SRB) oboje su bili u pionirima i samim time odrasli su u bivšoj Jugoslaviji pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje novih država. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete vidjeti i čuti u ovom showu.

Komičari poručuju:

''Puljani, propuštam očev rođendan jedanaestog! Na očevom rođendanu se pije vino, smejemo se i svi smo dobro raspoloženi. Očekujem vas u takvom raspoloženju! ;-) '' - Aleksandar Perišić

"Jesam vam rekla ekipo da dovodim Kaj Bre?! Nemojte me iznevjeriti i dođite u ogromnom broju!"- Marina Orsag