Novosti

13/05/2016

Bogati zabavni program za sve maturante 17. svibnja u DC Rojc

Program koji će se za sve maturante održati 17. svibnja na parkiralištu DC Rojc, povodom završetka školske godine 2015./16., na današnjoj su tiskovnoj konferenciji najavili pročelnica upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Pule Elvira Krizmanić Marjanović, Lena Radunić i Dino Starčić iz Savjeta mladih Grada Pule te ravnatelj Strukovne škole Pula Ivo Bebek.

"Potaknuti prošlogodišnjim pozitivnim iskustvom, Grad Pula je i ove godine odlučio na parkiralištu DC Rojc organizirati zabavu za sve maturante koja će trajati od 11.00 do 16.00 sati", kazala je Krizmanić Marjanović. Pročelnica je ovom prilikom uputila apel svim maturantima da prehrambene namirnice koje taj dan planiraju kupiti radije doniraju ili društvu Crvenoga križa Pula ili kojoj drugoj humanitarnoj udruzi.

Ravnatelj Bebek kazao je kako su maturanti Strukovne škole već odlučili donirati brašno i ostale prehrambene namirnice Udruzi Facebook Puljani Humanitarci. Također, u ime svih maturanata, zahvalio se Gradu Puli na organizaciji bogatog programa.

Aktivnu potporu pri organizaciji događaja dali su članovi Savjeta mladih Grada Pule u čije ime je program pobliže predstavio potpredsjednik Starčić. "Maturante će ove godine od 11.00 do 14.00 sati zabavljati Night Express Band, dok će se od 14.00 do 16.00 sati za zabavu pobrinuti DJ Gaby", istaknuo je Starčić. Nadodao je kako su Grad Pula i Savjet mladih temeljito razradili cijeli koncept proslave završetka školske godine, uz uvažavanje želja maturanata te ostalih predstavnika srednjih škola koje su uključili u izradu programa. Osim toga, iduće godine Savjet mladih u sklopu svojih aktivnosti, u suradnji s udrugama koje se bave mladima, planira organizirati i radionice koje će im olakšati put pri upisu na fakultet.

"Bitno je napomenuti da je Grad Pula osigurao redarsku službu, kemijske toalete i sve ostalo potrebno da ova zabava prođe u najboljem redu te kako bi udruge u Rojcu mogle nesmetano obavljati svoje dnevne djelatnosti", kazala je Lena Radunić te zaželjela svim maturantima dobru zabavu i ugodno druženje.

Parkiralište će u utorak 17. svibnja biti nedostupno, o čemu će se građane pravovremeno informirati postavljanjem informativnih letaka u Rojcu i okolici. U slučaju lošeg vremena, program će se održati u noćnom klubu Cargo te će u tom slučaju započeti u 22.00 sata.