Novosti

20/05/2016

Tehnomont slavi 60. godina rada

Povodom proslave 60. obljetnice rada društva Tehnomont d.d. danas je u marini Veruda održana prigodna svečanost na kojoj je uz brojne uzvanike sudjelovao i pulski gradonačelnik Boris Miletić koji je svim zaposlenicima društva čestitiao vrijednu obljetnicu.

"Drago mi je što je ovo društvo opstalo svih ovih godina i u vremenima najveće krize uspjelo prebroditi sve poteškoće i danas posluje na čvrstim temeljima. Siguran sam u uspješnu budućnost ove tvrtke koja čini i dio povijesti naše Pule koja je uvijek bila vezana uz more i brodogradnju", kazao je Miletić te je izrazio zadovoljstvo što je upravo Tehnomontu zbog višegodišnjih izvanrednih rezultata i osobitih uspjeha u radu ove godine pripala zaslužena Povelja Grada Pule. Čestitkama se pridružio i istarski župan Valter Flego ističući kako Tehnomont može biti primjer ostalim tvrtkama kad je riječ o savjesnom i odgovornom upravljanju.

Predsjednica uprave društva Gordana Deranja ukratko je podsjetila na povijest i brojne izazove kroz koje je društvo tijekom tih 60 godina prošlo te je i u svoje ime svim proteklim i sadašnjim zaposlenicima čestitala na obljetnici.