Novosti

09/06/2016

Edo Maajka i niz drugih pozatih imena na 14. Seasplash festivalu

Broj izvođača na 14. Seasplash festivalu koji će se od  21. do 24. srpnja održati na tvrđavi Punta Christo u Štinjanu i dalje nezaustavljivo raste. Dolazi i Edo Maajka jedan od najvećih hip-hop izvođača iz regije. Uz njega posjetitelji će uživati u izvedbama vrsnog zagrebačkog dub kolektiva Bamwise,  energičnim Dub Engine iz Italije, Dubtafari Sound iz Slovenije, Zenicafaria Sound iz BIH, Roots Doughter i RiddimBwoy iz Slovenije, Funk Guru iz Zagreba, te čitavom nizu drugih izvođača.

Na 14. izdanje naopuštenijeg ljetnog festivala dolaze i predstavnici austrijske bass scene dolaze. Naime, kroz suradnju s Bassive, soundsystem culture kolektivom, Seasplash na ovogodišnjem izdanju predstavlja presjek recentne austrijske bass scene.

Potvrđeni izvođači i soundsystemi
DON LETTS (Velika Britanija)
ABASSI HI POWER (Velika Britanija, Njemačka)
O.B.F SOUND SYSTEM (Francuska)
KALBATA (Izrael)
EDO MAAJKA (BiH, Izrael)
WICKED DUB DIVISION & MICHELA GRENA (Italija)
ARIES (Velika Britanija)
BAMWISE (Hrvatska)
DUB INVADERS - High Tone Crew (Francuska)
SEVEN (velika Britanija)
DUBATEERS feat. BROTHER CULTURE (Velika Britanija)
EGOLESS (Hrvatska)
ABOP (Hrvatska)
FILIP MOTOVUNSKI (Hrvatska)
DUB ENGINE (Italija)
DJ DIAZ (Austrija)
THE MISTY MORNING (Italija)
KALI FAT DUB (Hrvatska)
207 (Hrvatska)
WARRIOR CHARGE SOUNDSYSTEM (Italija)
DIGITRON SOUND SYSTEM (Hrvatska)
BOTZA SOUND SYSTEM (Hrvatska)
BASS MATTERS SOUNDSYSTEM (Hrvatska)
SEASPLASH SOUND SYSTEM (Hrvatska)
MUNCHIES SOUND SYSTEM (Hrvatska)
SASO MANGE SOUNDSYSTEM (Hrvatska)
BARABADUB SOUND SYSTEM (Hrvatska)
DUBTAFARI SOUND (Slovenija)
FUNK GURU (Hrvatska)
SHECO (Hrvatska)
BASS-UL-ULEMA (BiH)
DEGA & PROOVE (Hrvatska)
FLIPZ MC (Velika Britanija)
KULA & LEEKS (Hrvatska)
ZENICAFARIA SOUND (BiH)
ROOTS DAUGHTER feat. RIDDIMBWOY (Slovenija)

Seasplash festival jedan je od najdugovječnijih hrvatskih festivala, jedno od najopuštenijih glazbenih i lifestyle događanja u regiji i idealno festivalsko ljetovanje koje, na magičnoj lokaciji štinjanske tvrđave Punta Christo pored Pule, svojim posjetiteljima pruža nezaboravno iskustvo bogatim sadržajem: 4 dana glazbe na 7 pozornica, dnevni program na plaži, kampiranje, kulturni i sportski program, radionice, bazar, chill out zona...
Seasplash festival dovodi najbolje izvođače iz regije i poznata gostujuća imena sa svih strana svijeta, predstavljajući cjelokupnu bass glazbu i kulturu. Podiji su živopisni, a pleše se na dub, reggae, ska, dubstep, hip hop, world music, ali i raznovrsnu elektronsku glazbu. Pozornice i kamp okruženi su prekrasnim plažama, a pogled puca na pulski zaljev i Nacionalni park Brijuni.
Seasplash festival se danas smatra neizostavnim dijelom kulturnog identiteta i turističke ponude grada Pule koji ga, kao i Turistička zajednica Pule, podržava.

Osim festivalskih ulaznica u prodaju su puštene i jednodnevne te vikend+ ulaznice (vrijede za vikend; petak i subotu i još jedan dan po izboru tj. četvrtak ili nedjelju). Dostupne su putem sustava Entrio i to na webu ili na nekom od prodajnih mjesta navedenog sustava.