Novosti

14/06/2016

Radionice u sklopu Seasplash festivala

Ovogodišnji 14. Seasplash festival koji se održava od 21. do 24. srpnja posjetiteljima će pružiti priliku sudjelovanja u nizu kreativnih video radionica od tonske i video radionice do radionice dub yoge i miksanja gramofonskih ploča.


Tonska radionica / SoundSystem Edition

Tonska radionica ove će se godine predstaviti u novom ruhu, ruhu soundsystem kulture. Što su to zapravo soundsistemi, kako su evoluirali kroz povijest i gdje su danas u odnosu na suvremene razglasne sisteme? Što su im prednosti, a što mane? Što je to signal flow, kako ga pratiti i podesiti njegove parametre u sistemu? Sve to, a i mnogo više, saznajte uz uzbudljiv obilazak i prezentaciju moćnih festivalskih soundsistema na tonskoj radionici 14. Seasplash festivala. Voditelj Radionice je Robert Martinović (Bamwise, Digitron Sound).

Radionica video produkcije

Drugu godinu zaredom edukacijska platforma VisuaLab/EduSplash organizira radionicu video produkcije. Kao i prošle godine, radionicu vodi David Tešić, diplomirani televizijski producent i dugogodišnji dokumentarist Seasplash Festivala. Radionica će se odvijati u dvije faze s ukupnim trajanjem od 21.- 27.07.2016., a inicijalni sastanak voditelja i prijavljenih sudionika će se održati 20.07.2016. (srijeda) u 20h na tvrđavi Fort Punta Christo u Štinjanu.

Dub Yoga

Dub Yoga sastoji se od tjelesnih vježbi, postura ili asana, relaksacije, vježbi disanja, koncentracije i meditacije. Dio vremena posvetiti će se vježbanju u paru i akrobatskoj yogi (acro­yoga). Acro­yoga je zabavan način vježabanja yoge u parovima. Jedna osoba čini bazu za vježbanje, dok druga "leti" sama ili uz nečiju pomoć. Za sve navedeno nije potrebno nikakvo predznanje, jedino malo dobre volje.

Prijavite se možete preko sljedeće poveznice: http://seasplash-festival.com/hr/festival/workshops/.