Novosti

16/06/2016

Otkriven bogati raspored Outlooka

Ususret svom devetom izdanju Outlook festival je upravo objavio dio programa koji će se u četiri festivalska dana i noći, od 1. do 4. rujna, održati na fascinantnoj tvrđavi Punta Christo pored Pule, a u narednim tjednima bit će objavljen i kompletan raspored. Više od 200 izvođača iz svijeta hip-hopa, duba, reggae, drum & bassa, dubstepa i svih nijansi između nastupit će pred velikom međunarodnom publikom i zajedno uživati u slavlju bass glazbe i soundsystem kulture. Ulaznice za ovogodišnje izdanje Outlooka se prodaju brže nego ikada, a festival najavljuje kako bi uskoro mogao biti rasprodan. Cijena povoljnije festivalske ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije će se dići 27. lipnja, stoga svi koji se planiraju pridružiti ovom velikom glazbenom slavlju svoju bi ulaznicu trebali osigurati čim prije.
Veliko slavlje bass vibracija kreće 31. kolovoza u pulskoj Areni s Damianom "˜JR. GONG"™ Marleyem, najmlađim sinom glazbene legende Boba Marleya i velikanima hip-hopa Slum Village, a imena koja ne bi smjeli propustiti na festivalu su Hiatus Kaiyote, Noisia, Little Simz, Benga, Alix Perez, Goldie. Već u četvrtak na štinjanskom poluotoku festival će vatreno krenuti na glavnoj pozornici nazvanoj The Clearing gdje će domaćin te večeri, legendarni radijski voditelj i DJ David Rodigan ugostiti drum"™n"™bass plemiće Ronija Sizea i Krusta, predvodnika jungle revolucije Congo Nattyja te prvaka dubstepa Malu. Drum"™n"™bass vladat će glavnom pozornicom u petak navečer uz velikana tog žanra Andy C-a, dok nizozemski duo Noisia donosi svoj novi audio-vizualni show Outer Edges. Atmosferu s ulica Brooklyna kroz svoj autentični stil u Pulu donosi hip-hop zvijezda Joey Bada$$, a onu britansku, grime MC Kano. Hospital Records, jedna od najutjecajnijih izdavačkih kuća u Velikoj Britaniji bit će domaćin glavne pozornice u subotu kada će nastupiti d"™n"™b ikone High Contrast, London Elektricity i mnogi drugi. U nedjelju na The Clearingu dominiraju hip-hoperi Stormzy, Rejjie Snow, Section Boys i Novelist.

Ulaznice za ovogodišnje izdanje Outlooka se prodaju brže nego ikada, a festival najavljuje kako bi uskoro mogao biti rasprodan. Cijena povoljnije festivalske ulaznice za posjetitelje iz Hrvatske i regije će poskupjeti 27. lipnja.