Novosti

17/06/2016

Šesti Pula Late Night Shopping donosi brojne popuste u 56 trgovina

Danas je u prostorijama Turističke Zajednice Pula najavljeno još jedno izdanje "Pula Late Night Shoppinga" koje će se održati u srijedu, 22. lipnja od 20.00 do 24.00 sata duž centra grada.  

"U akciju se uključilo 56 trgovina koje će kupcima nuditi popuste u rasponu od 15 do 50%" uvodno je kazala direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj nadodavši kako će se u sklopu akcije održati i bogati popratni program koji obuhvaća nastupe bendova Trio Val na Portarati te Faulta na Narodnom trgu i modne revije u organizaciji modne agencije Tijare. Cinkopan Korotaj osvrnula se i na prijašnja izdanja ove trgovinske akcije zaključivši kako je ista izrasla u uspješnu manifestaciju prepoznatu i podržanu od strane trgovaca i samih kupaca.

Pomoćnica pročelnika UO za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Mirna Radolović istaknula je kako joj je izuzetno drago što može kazati da će Grad Pula sa zadovoljstvom i ove godine podržati manifestaciju Late Night Shopping koja se već tradicionalno, šesti puta za redom, održava baš 22. lipnja. "Riječ je o manifestaciji koja nudi kvalitetne sadržaje te dodatno oplemenjuje turističku ponudu našega Grada" zaključila je Radolović koja je ovom prilikom  pozvala sve građane Pule kao i njihove goste da se odazovu akciji, prošetaju centrom grada te se dobro zabave u shoppingu.

Late Night Shopping u Puli podržala je i Hrvatska gospodarska komora, čija je predstavnica Jadranka Vukmirović konstatirala kako je riječ o jednoj od najposjećenijih akcija ovakvog tipa. Na riječi Jadranke Vukmirović nadovezala se predsjednica sekcije trgovaca pri Obrtničkoj komori Pula Elida Cerovac Bakiš koja je kazala da je veseli što ova manifestacija uz godine u godinu broji sve više trgovaca. Ujedno, zahvalila se organizatorima ovog događaja, a to su uz, Udruženje Obrtnika Pula, Grad Pula, TZ Pula te Hrvatska Gospodarska Komora Pula.