Novosti

06/07/2016

Petar Grašo najavio veliki koncertni spektakl u pulskoj Areni

Danas je na Giardinima održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen veliki koncertni spektakl Petra Graše u pulskoj Areni koji će obilježiti 20 godina karijere ovog velikog hrvatskog glazbenika, a koji će se održati 27. srpnja.

Gradonačelnik Pule Boris Miletić ovom je prilikom istaknuo kako ga iznimno veseli gostovanje jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenika s kojim dijeli i dugogodišnje prijateljstvo. "Petar i ja smo se upoznali još davne 1995. na Dori u Opatiji te mi je i s toga iznimno drago da će Arena ugostiti ovaj veliki glazbeni spektakl", rekao je Miletić

Popularni glazbenik Petar Grašo ukratko je najavio svoj koncert izrazivši veliko zadovoljstvo što po prvi put u pulskoj Areni ima priliku održati svoj samostalni koncert. "Izrazito mi je drago da će moja turneja biti obilježena ovim koncertom čije će tehničke detalje organizirati Renco Posinković koji je kao direktor splitske Arene organizirao i veliki spektakl u Splitu," istaknuo je Grašo.

Tonči Huljić spomenuo je kako su se i njegovi roditelji upoznali u prekrasnoj Puli te da ga i zato mnogo veže uz ovaj grad. "Ne mogu ovo doživjeti kao dio posla, već kao dio užitka te ovim putem pozivam sve puna srca da nam se pridruže 27. srpnja u pulskoj Areni," rekao je Huljić.