Novosti

08/07/2016

Pulski filmski festival - hrvatski Superbrand

Superbrands Hrvatska, u suradnji s istraživačkom kućom Hendal, ocjenjivao je najvažnije elemente koji čine svaki brand, a to su kvaliteta, pouzdanost, različitost i emotivni učinak. Ocjenjivačko vijeće sastojalo se od 34 člana, predstavnika struke iz svijeta marketinga, medija i odnosa s javnošću.
Svake godine mnogi brendovi predano rade na svojem pozicioniranju na tržištu, no samo neke od njih struka ocijeni visokom ocijenom, a Superbrands ih nagradi počasnom titulom.  "Superbrandovi su brandovi koji se doista ističu među sebi sličnim proizvodima ili uslugama u sve većoj ponudi na tržištu i postoji razlog zbog kojeg će kupac odabrati upravo njih. Superbrandovi su godinama pažljivo gradili osobnost i jedinstvenost svoje robne marke i upravo je to ono što ih čini prepoznatljivima i ističe u odnosu na konkurenciju na danas pretrpanom tržištu." - izjavila je Vesna Sekalec, direktorica Superbrands projekta za Hrvatsku.
Pulski filmski festival je, osim Superbrands Hrvatska, prema izboru posjetitelja i ponosni nositelj Superbrands Consumer znaka!