Novosti

08/08/2016

Pulski Kaštel do subote u znaku filma

Prva filmska večer programa P.S. Pula na Kaštelu započela je ovog vikenda pred 500 zaljubljenika u film akcijskim trilerom "Elle". Uvodno, vjernoj su se publici zahvalile ravnateljica Javne ustanove Pula Film Festival Gordana Restović i članica Umjetničkog savjeta Tanja Miličić. Uslijedio je film "Smrt u Sarajevu" Danisa Tanovića.

P.S. Pula program je koji svojim dinamičnim terminom i raznovrsnom ponudom svake godine oduševi pratitelje pokretnih slika. Sedmodnevni filmski program donosi razne žanrove, a svake večeri na rasporedu su po dva filmska naslova.

Danas u 21.00 sat na programu će se naći komedija "Anomalisa", a u 22.45 sata drama "Ruševine". Utorak, 9. kolovoza, u 21.00 sat prikazat će se komedija "Bok, moje ime je Doris", dok će se u 22.50 sati prikazati komedija "Pa to je fantastično!". Za srijedu su na rasporedu filmovi "Dama u dvorištu" te "Maslina". Četvrtak donosi dramu "Sve će biti u redu"; a potom u 23.15 sati kreće s prikazivanjem film "Jason Bourne". U petak, 12. kolovoza u 21 sat na rasporedu je film za djecu "Čarobna kupka Dr. Proktora", a u 22.50 dokumentarni film "Filharmonija s deponija". 

Cijena ulaznice po projekciji iznosi 15 kuna, a ulaznice su dostupne na mrežnoj stranici kinovalli.net te od 19.00 sati prije svake projekcije na ulazu u Kaštel.