Novosti

12/08/2016

Izlog cvjećarnice Florami studio proglašen najljepšim

U sklopu akcije koju zajedno provode TZ Grada Pule i Grad Pula najljepšim izlogom ljeta 2016. proglašen je izlog cvjećarnice Florami studia.

"Iskoristila bih ovu priliku da čestitam pobjednicima akcije na osvojenoj nagradi za najljepši izlog ljeta" uvodno je kazala pomoćnica pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, komunalni sustav i imovinu Mirna Radolović pritom pohvalivši Florami studio koji je oduvijek poznat po originalnim i kreativnim izlozima. Ujedno željela bih se zahvaliti svim trgovcima koji ulažu puno mašte i truda u uređenje svojih izloga koji potom krasite ulice našega grada, pogotovo za vrijeme ljetnih mjeseci, dodaje Radolović.

Florami studio je do sada već osvojio nagradu za naj izlog ljeta i Uskrsa te je dva puta bio sveukupni pobjednik akcije Najljepši izlog, a ovime samo nastavlja svoj pobjednički i kreativni niz.

Ispred cvjećarnice Florami studio na dobivenoj nagradi zahvalila se vlasnica Irena Bertetić. "Mi se svake sezone potrudimo urediti naš izlog zbog naših kupaca i nas samih, a ova nagrada će nam biti poticaj da se i dalje nastavimo truditi" konstatirala je Bertetić.

Direktorica TZ Pula Sanja Cinkopan Korotaj navela je ocjene žirija prema kojima je drugo mjesto pripalo trgovini Krever, treće Arco Irisu, četvrto trgovini Le Mode, a dok se na petom mjestu našao Benetton. Uz pet prvoplasiranih izloga ocjene su dobili trgovine Letan Maxim jet i Lisca. Od ostalih pohvaljuju se izlozi trgovina Kai Fa, Moderato, Top Shop, Kraš, Marija i Romantic.