Novosti

18/08/2016

Ove subote očekuje nas još jedna bogata Pulska noć

U subotu 20. kolovoza s početkom u 21 sat u Puli će se održati tradicionalna 12. po redu Pulska noć koja će svim građanima i brojnim gostima kao i uvijek do sada pružiti obilje zabave. Program ove tradicionalne gradske fešte predstavljen je na današnjoj konferenciji za novinare na kojoj je pulski gradonačelnik Boris Miletić istaknuo kako će se i ove godine program odvijati na nekoliko lokacija. "Riječ je o čak sedam lokacija u samom centru grada gdje će uz nastup 15-ak glazbenih skupina svatko zasigurno pronaći nešto za sebe. Drago mi je što Pulska noć iz godine u godinu sve više programski raste i siguran sam ad će i ovogodišnje izdanje nadmašiti sva očekivanja", kazao je Miletić.

Direktorica TZ-a Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj izjvila je ova gradska feštu namijenjena svim građanima Pule kao kruna još jedne uspješne turističke sezone te kako u njoj uživaju i Puležani ali i gosti koji na posve drugi način imaju prilku doživjeti najveći istarski grad.

O samom programu govorio je direktor Agencije Avenue Pula Drago Orlić koji je otkrio kako će na Trgu Forum nastupiti Zbor Zaro, Le Monde Band, Eva Čiček, Irena &Baby universe Quartet. Na Trgu sv. Tome kod katedrale nastupaju The Primo tajo blues band i St. Thomas Quintet, u Ulici Sergijevaca Fiorin Jazz orchestra, a na Danteovu trgu Domino Band i Duo Magic. Za dobru zabavu na Trgu Portarata pobrinut će se KUD Uljanik, Double Dose i  Whiskey Train Acustic Trio, a na Tržnici Alen Vitasović, Serđo Valić i In vino veritas. "Na Giardinima nezaobilazna je velika Gradelada sa srdelama, vinom i kruh po cijeni od 15,00 kuna, a za zabavu su zaduženi rovinjsko-pulski cover bend Big wave i porečko-pulski autorski bend Barbari", istaknuo je suorganizator Budimir Žižović.

Program Pulske noći započinje u 21.00 sat i traju sve do 02.00 sata.