Novosti

19/08/2016

Večeras na Forumu slavljenički koncert The Night Express benda

Pulski The Night Express band velikim koncertom na Trgu Forum večeras slavi svoj 10. rođendan, a tim je povodom članove benda danas u pulskoj Komunalnoj palači primio pulski gradonačelnik Boris Miletić koji im je čestitao prvo desetljeće rada.

"Svojim energičnim nastupima i pozitivnoj atmosferi tijekom svakog koncerta, The Night Express je postao jedan od najpoznatijih bendova ovih prostora i zbilja mi je drago vidjeti mnoštvo ljudi koji stvarno uživaju u vašim koncertima i želim vam još puno nastupa i uspješnih godina", kazao je Miletić koji je bubnjaru benda Lorisu Zupancu poklonio posebno napravljene palice za bubnjeve s prigodnom posvetom.

Članovi benda zahvalili su Gradu Puli na suradnji i podršci svih ovih godina te su posebno zahvalni i svojoj vjernoj publici koja ih neumorno prati. Kako su i sami kazali, tijekom deset godina odradili su preko 1500 nastupa uključivši dočeke Novih godina, maturalne zabave, vjenčanja i koncerte.

"Jedva čekamo večerašnji nastup u koji smo uložili puno ljubavi i energije, a kao i uvijek do sad dat ćemo sve od sebe kako bi publika mogla uživati i vjerujemo da će to biti prava fešta", poručili su članovi benda, odnosno Zlatko Deltin, Norman Brunjak, Loris Zupanc, Dejan Damijanić, Zoran Vujić i Loris Quargnal.

Rođendanski koncert The Night Expressa na Forumu počinje u 21 sat, a tom će se prigodom snimiti i slavljenički live DVD.