Novosti

21/09/2016

Predstavnici Savjeta mladih Grada Pule prisustvovali Business Cafeu

Jučer se u restoranu Ribarska koliba održalo osmo izdanje druženja malih poduzetnika pod nazivom Business Cafe. Na početku događaja, u ime generalnog pokrovitelja, gostima su se obratili predsjednica HGK Pula Jasna Jaklin Majetić te pročelnik Ureda Grada Pule Aleksandar Matić.

Ispred Savjeta mladih Grada Pule, jednog od glavnih pokrovitelja, druženju su nazočili Dino Starčić i Lena Radunić. Savjet mladih Grada Pule u svom programu rada navodi, kao jednu od bitnijih aktivnosti, poticanje mladih na poduzetništvo u vremenima kada je nezaposlenost gorući problem mladih osoba.

Gosti Cafea bili su Kristina Ercegović, začetnica Business Cafà©a te vlasnica tvrtke Zaokret d.o.o. iz Zagreba, Gordana Deranja, predsjednica uprave Tehnomont d.d., prva žena HUP-a te predsjednica udruge poslovnih žena Krug za Istarsku županiju, Darko Špelić, inovator, dobitnik brojnih priznanja na raznim svjetskim izložbama i vlasnik tvrtke Prestige d.o.o. te Valter Roša, uspješan i talentiran mladi glumac, koji je svoj uspjeh započeo u Istarskom narodnom kazalištu, a danas izvodi predstave u mnogim gradovima po RH.

Dodijeljene su  mnogobrojne nagrade sponzora, a druženje je nastavljeno do kasno u noć. Uz besplatnu kavu, gosti su dobili vrećice s promotivnim materijalima Zagrebačke banke i Grada Pule, Savjeta mladih Grada Pule.

Više o Business Cafe možete pročitati klikom na link: http://businesscafe.info/report/najvaznije-za-uspjeh-je-bit-sretan-izvjestaj-s-8-business-cafea-u-istri-20-9-2016/