Novosti

21/09/2016

Službeno otvoren novi skladišni prostor Udruge "Naš san njihov osmjeh"

Grad Pula Udruzi "Naš san njihov osmijeh" dodijelio na uporabu prostor na 10 godina bez naknade

Pulski gradonačelnik Boris Miletić zajedno sa članovima Udruge "Nas san njihov osmijeh" danas je službeno otvorio novi skladišni prostor ove humanitarne Udruge smješten na adresi Koparska 52. Riječ je o gradskom prostoru veličine 101 metar kvadratni kojeg je Grad  dodijelio Udruzi "Naš san njihov osmiijeh" na korištenje na 10 godina bez naknade a koji će služiti za prikupljanje donacija za potrebite građane.

"Vi ste svojim radom zaslužili priznanje Grada Pule i vjerujem da će ovaj prostor adekvatno služiti vašem humanitarnom i nadasve plemenitom radu, na kojemu vam iskreno zahvaljujem." kazao je Miletić.

Igor Loparić zahvalio je gradonačelniku Miletiću na dodijeli prostora koji će Udruzi omogućiti kvalitetniji i sigurniji rad a samim time i bolje rezultate. "Obvezali smo se da ćemo dati sve od sebe da građani budu ponosni na naš rad, da što je moguće više pomognemo potrebitima kao što činimo svim ovih 6 godina koliko djelujemo" naglasio je  Loparić. Humanitarna udruga u kojoj se broj volontera kreće i do 80, svojim volonterskim radom pomaže samohranim roditeljima, djeci s poteškoćama u razvoju, oboljelim odraslim osobama i ostalim potrebitim građanima.