Novosti

27/09/2016

Manhattan festival kratkog filma ponovno ujedinjuje svijet

I ove godine Manhattan Short Film Festival stiže u Kino Valli. Prvi globalni svjetski filmski festival nudi "najbolje od najboljeg" u vidu 10 kratkih filmova koji će biti prikazani diljem svijeta.

Specifičan po tome što okuplja više od 100.000 ljubitelja filma u više od 250 gradova i to zbog samo jednog cilja -ocjena finalista i odabir najboljeg.

Festival koji se upravo u Kinu Valli po prvi puta u Hrvatskoj održao 2009. godine, svojim će se 19. izdanjem predstaviti u četvrtak, 29. rujna u 21:00 sat, kada će se Puljani ujediniti s publikom diljem svijeta i odlučiti o pobjedniku između ovogodišnjih finalista.

Pravila su jednostavna, 10 je finalista odabrao stručni žiri dok pobjednika bira publika. Dolaskom na program, svaki će gledatelj dobiti glasački listić te odabrati svog favorita. Glasovi se zbrajaju te se pobjednik proglašava po završetku festivala.

Pobjednik će biti objavljen na internetskim stranicama www.manhattanshort.comodnosno www.kinovalli.net. Detaljne informacije o ovogodišnjoj selekciji, press materijale, intervjue i najave možete pogledati na: www.manhattanshort.com.