Novosti

01/10/2016

Završeno 7. državno natjecanje vatrogasaca Republike Hrvatske

Danas je na ŠRC Uljanik Veruda održana završnica 7. državnog natjecanja vatrogasaca Republike Hrvatske.
Zamjenica gradonačelnika Pule Elena Puh Belci okupljene je pozdravila u ime gradonačelnika Pule Borisa Miletića i svoje osobno. "Zahvaljujem se organizatorima što su izabrali našu Pulu kao grad domaćin. Zaista nam je velika čast vidjeti vas u ovako velikom broju te vam ovim putem želim da i u budućnosti ostvarite uspješne rezultate." - rekla je Puh Belci.

Zamjenica župana Istarske županije Giuseppina Rajko pozdravila je okupljene u ime župana Valtera Flega i svoje osobno ime. "Iznimno je važnost vatrogasaca u svakodnevnom životu i čuvanju sigurnosti naših građana. Upravo zahvaljući vama koji obavljate ovaj vrijedan i opasan posao mi se možemo osjećati sigurno te Vam ovim putem želim puno uspjeha i u budućem radu." - rekla je Rajko.

Vatrogasni zapovjednik Istarske županije Dino Kozlevac pozdravio je sve svečane uzvanike te se pritom zahvalio i svima koji su pomogli u organizaciji događaja. "Natjecanje je potvrdilo naše zajedništvo koje nam je prijeko potrebno jer smo svi zajedno dio iste vatrogasne zajednice. Svima koji putuju svojim kućama želim sretan i siguran put te da se ubrzo opet vidimo svi na okupu." - poručio je Kozlevac.