Novosti

02/12/2016

Započela InspireMe konferencija

Danas se na Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u organizaciji Start-Up udruge, poduzetničkog portala ecroatia.info (eCroatia.info eIstra.info eKvarner.info) i Istarske razvojne agencije održava cjelodnevna Inspire Me konferencija.
Uspješni pojedinci iz različitih područja predstavit će svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva. Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče poduzetnika, menadžera, sportaša i umjetnika. Paralelno sa glavnim dijelom programa održavaju se i specijalizirane radionice za manje grupe.
Konferenciju su otvorili Boris Sabatti iz Istarske razvojne agencije i Danijela Križman Pavlović, dekanica Fakulteta ekonomije i turizma.
Prvi govornik bio je Dean Boljunčić, koji je svojom zanimljivom i poučnom prezentacijom oduševio posjetitelje te zaradio ovacije publike.
Na Konferenciji je u panel raspravi "Mladi i uspješni" sudjelovala i predsjednica Savjeta mladih Grada Pule, Sara Bužleta. Program na FETu traje do 20 sati. Drugi dio programa počinje u 20.30 sati panelom "Biti uspješan poduzetnik, a nakon toga slijedi druženje i networking u prostoru Pietas Julie.


Više informacija na https://www.facebook.com/events/1831948977021443/.