Novosti

02/02/2017

Sting se vraća u pulsku Arenu

Pula će ovoga ljeta imati veliku čast postati jedini grad u regiji koji će ugostiti Stinga. Nakon nedavnog objavljivanja Stingovog dugo očekivanog rock / pop albuma i sa već rasprodanim budućim konceratima  u Sjevernoj Americi i Europi,
Cherrytree Management, Live Nation i MPG danas su sa zadovoljstvom najavili da će Sting nastupiti u jedinstvenoj pulskoj Areni 26. srpnja 2017.

Na ovoj dugo očekivanoj turneji Stingu će se pridružiti  njegov dugogodišnji gitarist Dominic Miller,  Josh Freese (bubnjevi) i Rufus Miller (gitara). Album koji je producirao Martin Kierszenbaum snimljen je u samo nekoliko tjedana sa Stingovim dugogodišnjim suradnicima Dominicom Millerom na gitari i Vinniejem Colaiutom na bubnjevima, ali i bubnjarom Joshom Freeseom (članom bendova Nine Inch Nails, Guns ´n´ Roses), gitaristom Lyleom Workmanom i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonia.

Ulaznice za Stingov koncert biti će u prodaji od 7. veljače 2017. godine, u 9 sati na www.eventim.hr te se očekuje da će biti rasprodane u rekordnom vremenu.