Novosti

01/03/2017

Poduzetnici, opremite se znanjem na Poslovnom uzletu Grada Pule!

U petak 10. ožujka 2017. godine na Fakultetu ekonomije i turizma Dr. Mijo Mirković (Preradovićeva 1, Pula) održat će se besplatan edukacijski program Poslovni uzlet koji u Pulu dovodi eminentne stručnjake iz svijeta hrvatske ekonomije i poduzetništva. Poslovni dnevnikjesa svojim partnerima projekta pripremio nove zanimljive panel diskusije i radionice kojima se nastoji potaknuti poduzetnike na kreativno razmišljanje i time povećati njihovu konkurentnost na tržištu.

Ove poslovne edukacije novi su dokaz kako je Pula grad koji posljednjih nekoliko godina čini sve kako bi svojim poduzetnicima pomogli i olakšali poslovanje. Stoga i ne čudi titula "Grad Lider", jer Pula je jedan od vodećih gradova po pitanju poduzetništva u Hrvatskoj. Naime, prema podacima Financijske agencije iz rujna 2016. godine, Pula ima čak 67 poduzetnika na 1.000 radno sposobnih stanovnika, što je 2 više od glavnog grada - Zagreba.

Ovi podaci samo su dokaz transparentnog i efikasnog poslovanja gradske uprave te otvorenosti prema poduzetnicima, pa je razumljivo da i ove godine Poslovni uzletstiže u Pulu.  Prošli su put polaznici edukacija imali priliku saznati kako naučiti pametno upravljati vlastitim troškovima i realizirati potencijale za povećanje turističke ponude putem EU sredstava, ovoga će puta stanovnici Pule i šire okolice moći prisustvovati na dvije interaktivne radionice s naglaskom na tematiku fondova Europske Unije i umijeća rada s gostima u ugostiteljstvu i turizmu,što će nesumnjivo pridonijeti njihovom uključenju u raspravu kojoj je polazišna točka potaknuti zdravi dijalog i korisne informacije podijeliti sa svim akterima programa.

Pozivaju se svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da i ove godine budu dio BESPLATNIH edukacija koje se nastavljaju održavati diljem Hrvatske s ciljem poticanja gospodarskog razvoja te promocije i motiviranja malog i srednjeg poduzetništva i obrtništva. Besplatni edukativni sadržaji namijenjeni su svima zainteresiranima za dodatne poslovne informacije i alate u svrhu poboljšanja vlastitog poslovnog statusa.

Iako su edukacije besplatne, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku zaPRIJAVU, broj telefona 01 6326 030 ili na e-mailposlovni-uzlet@poslovni.hr