Novosti

02/03/2017

Platforma nove generacije profesionalnih radnika na području nezavisne kulture i umjetnosti ponovno obara rekorde

Rekordan broj novih polaznika EDUSPLASH multimedijske platforme za edukaciju i razvoj Pule

U srijedu 01. ožujka započeo je novi ciklus edukacija EduSplash - multimedijske platforme za edukaciju i razvoj. Okupljanje rekordnog broja novih polaznika održano je u DC Rojc gdje će biti održane sve edukacije i popratni programi koji su besplatni za sve polaznike kojih je ove godine preko 200.

U opuštenoj atmosferi polaznike su pozdravili predavači nakon čega su bili predstavljeni prostori u kojima će se odvijati predavanja te plan i program Edukacije o produkciji i organizaciji kulturnih događanja, Edukacije o produkciji zvuka uživo, Edukacije o osnovama fotografije te Edukacije Ableton Lab.

EduSplashu - multimedijskoj platformi za edukaciju i razvoj ovo je treća godina postojanja a i ove godine stotine polaznika edukacijske programe pohađat će  od ožujka do svibnja u Društvenom Centru Rojc u Puli.

Ovogodišnja edukacija fokusira se na u praksi primjenjiva znanja i vještine kroz četiri programa, a to su to su: Edukacija o produkciji i organizaciji kulturnih događanja, Edukacija o produkciji zvuka uživo, Edukacija o osnovama fotografije te Edukacija Ableton Lab.

Cilj je da se kroz osnove teorije s naglaskom na praktična iskustva na području audio-vizualnih umjetnosti i procesa stvaranja, provedbe i praćenja kulturnih događanja, uključe svi zainteresirani kreativni pojedinci u stvaranje platforme nove generacije profesionalnih radnika na području nezavisne kulture i umjetnosti.

Sve dodatne informacije mogu se pronaći na Facebook stranici; VisuaLab / EduSplash.