Novosti

06/03/2017

16 godina BPW-a Prvog hrvatskog kluba Pula

BPW Prvi hrvatski klub Pula ovog je vikenda svečano obilježio 16. godišnjicu postajanja. Prva je to udruga u Hrvatskoj i na području jugoistočne Europe. Broji dvjestotinjak članica i prijatelja na području Istarske županije i diljem Hrvatske. 

"Nikada još u svojem restoranu nisam imao ovoliko lijepih i uspješnih žena", kazao je istarskim i riječkim poduzetnicama sinoć domaćin Hotela Velanera i restorana Bodulka u Šišanu,  Dušan Černjul , prilikom početka neslužbenog dijela svečanosti, a obljetnicu je podržao i članicama kluba video porukom ranije upućenom, čestitao i  istarski zastupnik u EU Parlamentu Ivan Jakovčića iz ALDE grupe u EP, koji je bio i pokrovitelj svečanosti.

Tijekom druženja i čestitki te dodjele zahvalnica, gošće su pozdravili, u ime Grada Pule pročelnik Giordano Škuflić, u ime Ivana Jakovčića - Vili Rosanda, u ime Istarske županije zamjenica župana i potpredsjednica BPW-a Viviana Benussi, načelnik Ližnjana Marko Ravnić, potpredsjednik Obrtničke komore IŽ-je Enrico Cernecca, Tamara Kiršić iz Istarske Razvojne Agencije, Cinzia Zubin , direktorica HBOR-a za Istru te mnoge druge partnerske institucije.

BPW (Business and Professional Women) je nevladina međunarodna organizacija osnovana 1931. godine u Genevi, s federacijama i afilijacijama u 112 zemalja svijeta, te ima konzultativan status prve kategorije u tijelima UN čiji je osnovni program poslovno informiranje, poslovno educiranje i poslovno lobiranje.