Novosti

14/03/2017

Održana radionica EduSplash#2017 u DC Rojc

Početkom mjeseca održana je prva besplatna radionica u sklopu edukacijskih programaEduSplash - multimedijske platforme za edukaciju i razvoj.

Edukacijski programi smišljeni su s ciljem uključivanja novih mladih zainteresiranih osoba u rad na realizaciji te organizaciji kulturnih događanja ne bi li se tako stvorila nova generacija umjetnika i radnika u području kulture i umjetnosti.

Skup teorijskih predavanja na temu organizacije podrazumijeva upoznavanje s osnovnim pojmovima event managementa odnosno organizacije događanja. Kroz ovu edukaciju omogućen je i mentorski rad s domaćim i stranim predavačima koji su svojim dugogodišnjim radom stekli bogata iskustva u ovom području. Sva predavanja temeljiti će se na njihovom stečenom znanju i iskustvu, a polaznici će se, u praksi, kroz aktivno sudjelovanje u provedbi kulturnih događanja upoznati sa svim koracima koje je potrebno poduzeti za kvalitetnu realizaciju projekata i programa.

Praktičnom dijelu edukacija, koji kreće od svibnja, polaznici će pristupiti tek nakon odslušanoga teorijskoga dijela. U njemu će, uz mentorstvo svojih predavača, polaznici sudjelovati u provedbi i praćenju raznih kulturnih događaja na području Pule.