Novosti

05/04/2017

Otvoreni Dani Muzičke akademije u Puli

Koncertni program Dana Muzičke akademije u Puli otvoren je gostovanjem solista i Gudačkog komornog orkestra Muzičke akademije Zagreb, a nastavlja se koncertima domaćina te gostiju s Fakulteta muzičke umetnosti iz Beograda.

Poseban gost Odsjeka studija Klasične harmonike, prof. Owen Murray, održao je jučer masterclass predavanja sa svojom suprugom, priznatom psihologinjom Inger Murray, koja je održala nekoliko predavanja na temu Mentalni trening za glazbenike.

U srijedu 5. travnja od 9 do 20 sati održat će se Masterclass klasične harmonike, Mentalni trening za glazbenike, Standardne radijske forme u vezi s glazbom i Autorska večer – Bashkim A. Shehu, u povodu 45. obljetnice rada u Domu hrvatskih branitelja.

Isto tako četvrtak 6. travnja od 9 do 20 sati posvećen je Masterclassu klasične harmonike, Mentalnom treningu za glazbenike, Portretu skladatelja Milana Mihajlovića u Domu hrvatskih branitelja i Koncertu romske glazbe, u povodu Svjetskog dana Roma „Pjesme iz života lutajućeg naroda“ u Zajednici Talijana Pula.

I zadnji dan 7. travnja od 17 do 20 sati organizirana je Kyma u nastavi i skladanju u Domu hrvatskih branitelja i Koncert akademskog zbora Collegium Musicum u Crkvi sv Franje u Puli.