Novosti

13/04/2017

Izlog trgovine Kerver najljepši ovog Uskrsa

Titula pobjednika akcije najljepšeg izloga Uskrsa pripala je izlogu trgovine Kerver. Nagradu od tisuću kuna te naljepnicu za naj izlog Pule trgovini Kerver dodijelila je pomoćnica pročelnika Ureda Grada Lovorka Hajdić Golja koja im je ovim putem uputila čestitke na kako je kazala, zasluženoj nagradi i kontinuiranom trudu.

„Grad Pula je u proteklom periodu osobitu pažnju posvetio upravo uređenju užeg centra“ istaknula je Hajdić Golja nadodavši kako su nedavno uređene ulice Veronska i Fontička te pulska tržnica. Konstantno se uređuju naši parkovi, a pri kraju su i radovi na De Villeovom usponu i prolazu Sv. Teodora“, dodala je Hajdić Golja. „I vi nam s ovim vašim izlogom pomažete da budemo još korak bliže ostvarenju vizije našeg grada kao destinacija poželjne za život i rad“ za kraj je istaknula pomoćnica pročelnika Ureda Grada.

Direktorica TZ-a Grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj ovom je prilikom pohvalila sve nagrađene izloge naglasivši da su smisleno i lijepo uređeni. Dodala je kako je u sklopu akcije ocijenjeno šest izloga, a osim prvonagrađenog trgovine Kerver, drugo mjesto pripalo je trgovini Le Mode, treći je izlog foto studija Flash, a nakon njega slijedi izlog cvjećarnice Florami. Peto mjesto pripalo je trgovini Delicije, a dok je šesto mjesto zauzela trgovina cipela Pupa. Pohvale su dobili i izlozi trgovina Pet Shop Pipi, Kraš, Čitaonice kluba umirovljenika, trgovina Romantic, Maxim Jet, Kai Fa, Narodnih novina i Delicija na Portarati.

Kerver je do sada osvojio već šest nagrada, a ova nova predstavlja im dodatni poticaj za daljnje uređenje svojega izloga. Za ovaj zanimljiv i nadasve maštovit izlog zaslužne su djelatnice trgovine Katarina Dobrović i Aleksandra Benjak. „Da bi ukrasile ovaj uskršnji izlog bilo nam je potrebno gotovo 300 kartona za jaja od kojih smo izradile preko pet tisuća cvjetića koji sačinjavaju uskršnji vrt“ pojasnila je Dobrović koja je navela kako pri dekoraciji izloga uglavnom koriste prirodne materijale koje potom recikliraju.

Akciju "Izbor najljepšeg izloga" već niz godina zajednički provode Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule.